News

Outcome Underwater: Autori aktualnog remixa za Saru Renar večeras su u splitskoj Zenti

0
Outcome

Velika uspješnica zagrebačke kantautorice Sare Renar, pjesma “Tišina”, objavljena je pod etiketom Aquarius Recordsa u jednom novom, modernom i za hrvatske prilike zapravo prilično nesvakidašnjem izdanju.

Remix je to sve uspješnijeg splitskog producentskog i DJ dvojca Outcome, snimljen ove godine u njihovom studiju i uspješno proteklih mjeseci testiran na brojnim hrvatskim i inozemnim plesnim podijima.

 

Outcome

“Oduvijek smo htjeli napraviti snažnu pjesmu s hrvatskim vokalom i modernim melodičnim zvukom, a Sarina “Tišina” za to je bila idealna. Eksperimentirali smo s njom u studiju, igrali se i u nekom trenutku počeli je puštati publici kroz naše DJ setove ili dio repertoara naših prijatelja poput Lawrence Kleina, kojemu se stvar jako svidjela”, kažu momci iz Outcomea.

Reakcija publike bila je sjajna i autori su zaključili da je možda došlo vrijeme da projekti takve vrste, a melodična elektronika s ovako jakim vokalima na globalnoj sceni melodične elektronike odavno je hit, konačno zažive i u Hrvatskoj.

 “Kontaktirali smo Saru, čiji rad otprije štujemo i pratimo njezinu karijeru, pokazali joj materijal i zajedno realizirali ovo remix izdanje koje će se, vjerujemo, svidjeti mnogima”, zaključuju splitski autori uvjereni da će kombiniranjem snažnih melodija i predivnog Sarina glasa ovim izdanjem predstaviti publici europskih i svjetskih klubova jedan moćan, svjež i posve drukčiji hrvatski glazbeni proizvod.

Moderna dalmatinska melankolična rapsodija oslonjena na zavodljivi vokal Sare Renar, koja je dostupna na svim svjetskim servisima putem Aquarius Recordsa, produkt je autorske renesanse koju Outcome upravo proživljava. Njihova produkcija postaje sastavnim dijelom DJ setova brojnih velikih artista i odavno nadilazi hrvatske granice, a objavljuju je renomirane svjetske izdavačke kuće kao što su Binofold i MoBlack Records.

 

Outcome Underwater

 

Inače, Outcome večeras nastupaju u splitskom klubu Zenta na večeri Underwater zajedno s residentima tog uspješnog programa Markom Felingerom i Antoniom Jukićem. Odlična je to prilika za čuti ih uživo jer splitski dvojac jednako je kvalitetan za DJ pultom, baš kao što su u produkciji koja izlazi iz njihova Simulation Records studija.

 

 

INTERVJU Blitz razgovor s Michaelom iz dua Innellea pred večerašnji nastup u Tunelu (ENG)

Previous article

Bombastična vijest iz Madrida: Edi b2b Stipe na novogodišnjem Afteru u Tunelu! 'To nije viđeno 10 godina u Šibeniku'

Next article

Comments

Comments are closed.