News

VIDEO Novi Outcome EP: Pogledajte kako na splitsku produkciju reagira publika Mind Against i Tale of Us

0
Outcome

Splitski duo Outcome objavio je ovih dana za talijansku diskografsku kuću MoBlack novi EP koji sadrži dvije skladbe ‘Occasum’ i ‘Aurora’. 

 

To je ujedno i prvo ovogodišnje izdanje labela MoBlack pod čijom je etiketom krajem prošle godine objavljen i EP ‘Theory of Cosmos’ nastao kao plod suradnje Outcomea i šibenskog artista Lawrence Kleina (RatCat).

 

Dvije nove stvari proteklih su se mjeseci često vrtjele na plesnim podijima diljem Europe uz odličan prijem publike i DJ-a kojima je tada još neobjavljeni materijal došao pod ruke.

 

Jednako kao i prethodna izdanja nastala u splitskom studiju Simulation Recordsa, ‘Occasum’ i ‘Auroru’ karakterizira sada već prepoznatljivi Outcome zvuk protkan neobičnim synthevima i perkusijama koje ostavljaju snažan dojam na slušatelja. 

 

‘Ove dvije trake jako su nam važne jer nikada ranije naša produkcija nije tako brzo našla put do globalnih izvođača i publike. S velikim oduševljenjem proteklih smo mjeseci pratili po društvenim mrežama video isječke s partya na kojima ih je izvodio netko od svjetski poznatih kolega DJ-a’, kažu splitski producenti. 

 

Iznimno su zadovoljni sa suradnjom s talijanskim labelom i za skoru budućnost najavljuju još izdanja.

 

Novi EP sve plodnijeg splitskog dvojca čija je glazba odavno prešla hrvatske granice nabaviti možete OVDJE.

 

 

 

 

Nastavak zimske sezone u Tunelu je 15. veljače: Dolazi Felver, nastupit će all night long

Previous article

Godišnja Skupština RatCat kolektiva najavila nove ljude i programe: U središtu svega je Tunel

Next article

Comments

Comments are closed.