MuzikaNewsTunel

Nova u Šibeniku s Róisín Murphy ispred katedrale, a onda after s Modular Project i ekipom u Tunelu

0
Adventura Šibenik

Novogodišnji after u Tunelu starta u prvim satima 2023. godine, odmah nakon koncerta Róisín Murphy na trgu ispred šibenske katedrale.

Zabava do jutra nastavit će se uz fantastičnu muziku talijanskog dua Modular Project čijem moćnom ritmu će se u vožnji luckastim New Wawe sintevima s Italo Disco zvukovima tijekom cijele noći pridruživati residenti Tunela PaleolitiK i NeedleDrop, odnosno mladi +KvamperfeK+ kojem će to biti prvi nastup u tom prostoru.

Modular Project

Milanski DJ duo Alberta Iovinea i Alessandra Fumagallija nadaleko je poznat ljubiteljima elektroničke glazbe s naglašeno organskim, plesnim i ritmičnim zvukom kakav promovira njihova diskografska kuća ‘Nothing is real’.

Svijet su svojedobno prodrmali svojim remixom Blond:ish klasika ‘Wizard of Love’ (Rebirth Records) i potom nastavili na plesne podije isporučivati masu odlične glazbe iz njihova ‘Robot Studija’.

Klikni za više

Svoju važnost na sceni i kvalitetu potvrdili su 2018. godine na albumu Rebirth singlom ‘Leaving’ koji su remixirali legendarni Acid Pauli i danski producent Kasper Bjørke, a u tom razdoblju kreće i njihova svirka po najboljim europskim klubovima. Modular project postaje globalno poznato ime, a najjači DJ-i počinju vrtiti njihove hitove. U narednim godinama potpisuju izdanja za cijeli niz labela, od vlastitog Nothing is real do Permanent Vacation, Motordiscs, Duro, Relish i Freeride Millenium. Njihove vjerojatno najjače pjesme su remix za legendarnu pjesmu Robija Insinne/Headmana ‘Be Loved’, ‘Electronic Disco’, odnosno ona razorna i zarazna stvarčina ‘Supernova’ koja je dosegla prvo mjesto na Beatport Indie Dance ljestvici, a koju su u Tunelu te godine rado vrtjeli Felver, Theus Mago i drugi izvođači.

U ljeto 2020. godine Modular project je kao jedino inozemno ime toga ljeta nastupio na Slurp Festivalu u Šibeniku, u kratkoj pauzi od represivnih mjera tijekom pandemije.

Novogodišnji ples u Tunelu ograničenog je kapaciteta, a sudeći po zanimanju publike za šibenski doček ulaznice je najbolje nabaviti u pretprodaji jer ih vjerojatno na ulazu uopće neće biti.

U prodaji je prva, limitirana ‘Early Bird’ serija super povoljnih ulaznica za vjerne fanove (100 kn).

NOVA U ŠIBENIKU, AFTER U TUNELU

31.12.2022. Trg Republike Hrvatske

Róisín Murphy

01.01.2022. Tunel (01,00 – 09,30 sati)

Modular Project
NeedleDrop
PaleolitiK
+KvamperfeK+

Šibenik, doček NG uz Stereo MC’s / Adventura Šibenik

INTERVJU Thomass Jackson: ‘Neke stvari će vam zvučati bliže houseu, neke bliže technu; donosim muziku u kojoj uživam’

Previous article

John Talabot u petak nastupa u Zagrebu, a netko od vas u Peti kupe ide k njemu besplatno

Next article

Comments

Comments are closed.