MuzikaNewsTunel

Noć vještica u Šibeniku: Mozer i DJ Jock na Halloween zabavi u Tunelu

0
Mozer, DJ Jock u Tunelu
Za melodije i ritam u noći vještica u Tunelu 31.10. zadužena su dva hrvatska predstavnika čvrstoga zvuka, Zvonimir i Stipe.
Zvonimir Mozer iz Zagreba nam donosi svoj pomaknuti techno, protkan epizodnim dubokim uranjanjima. Mozer i Tunel muvaju se godinama; nabrijavaju atmosferu za svoj prvi sraz.

Mozer

Jedvačekanje je na obje strane, Mozer jedva čeka pokazati kako je moćan u Tunelu, a Tunel čeka Mozera.
Njegov dj set sniman za serijal Prologue na Soundcloud kanalu RatCat je klasik kojem se rado vraćamo. Poslušajte ga obavezno prije Mozerove premijere u šibenskom klubu, posebno fanovi koji žele čuti neki drugi techno.

Stipe je DJ Jock, momčina iz Splita kojeg svi na sceni vole i poštuju, a imaju i zašto jer Jock je na europskoj razini jedan od najangažiranijih hrvatskih DJ-a.
Ima vlastiti studio, njegove trake izlaze na fancy labelima i stalno svira.

DJ Jock

Zadnji put je Tunelu nabijao BPM-ove u travnju 2022. kada je rutinski prošetao svojom selekcijom ‘brzi i žestoki’. Bilo je krcato i ljudi su se super zabavili, osim barmena nasuprot koji za buduća DJ Jock gostovanja traže duplu dnevnicu jer ih je žestina Stipine muzike svu noć ‘draškala’.

I njhegov set na RatCat Soundcloudu je za prste polizati. Čut ćete Jocka kakvog biste voljeli.
Za ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 7 eura zadužen je Entrio, online i na poznatim živim prodajnim lokacijama, a na vratima će biti 10 eura.
Glazbeni program u Tunelu podupire Ministarstvo kulture i medija RH. Tunel je projekt Grada Šibenika i kulturne udruge RatCat.

Ča je život bez Spotifya: Iznudili smo She J, ovo je 20 stvari s njezine playliste

Previous article

Za početnike i začetnike: Vodič za lovce na ‘kulturne’ novce

Next article

Comments

Comments are closed.