NewsTunel

Nastavak zimske sezone u Tunelu je 15. veljače: Dolazi Felver, nastupit će all night long

0

Klupski program u Tunelu nastavlja se 15. veljače gostovanjem Felvera, jednog od najvažnijih hrvatskih DJ-a sa stažom na regionalnoj sceni duljim od 25 godina.

 

Baš kao i prije nešto više od dvije godine, kada je otvorio plesnu sezonu u Kuglani, Felver će 15. veljače u Šibeniku nastupiti u ‘all night long’ izdanju što znači da nas čeka druženje na podiju uz punih osam sati muzike jednog od najjačih diggera u državi.

U vrijeme kada muzička industrija devastira scenu ograničavanjem DJ-a na svirke od dva sata, imat ćemo tako rijetku prigodu uživati u cjelonoćnom setu kakve artisti Felverova kalibra znaju učiniti uistinu nezaboravnima.

Takav je bio i njegov ‘Imaginarij’ prije dvije godine u Kuglani.

 


Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od samo 40 kuna (60 na vratima Tunela) već su u prodaji online putem sustava Entrio i na svim njihovim prodajnim mjestima u Hrvatskoj i Sloveniji (Šibenik: Ghetaldus optika u trgovačkim centrima Kaufland i City Life).

 

Tko je Felver?


Nadaleko cijenjen zbog svog glazbenog znalaštva i neizrecive senzibilnosti gospodina, Felver je definirao zagrebačku klupsku i house scenu kao nijedan drugi DJ. Provevši na sceni više od 25 godina, klupskoj i festivalskoj publici diljem svijeta, na radiju, hrvatskoj obali i nekim od najdojmljivijih kulturnih lokacija u Zagrebu i Beogradu donosio je najbolje suvremene i evergreen zvukove.

I sve to ne samo kao DJ, nego i kao domaćin, organizator evenata i vizionar.

Stereotip je njegov posljednji projekt, u kojem je Felver kustos i domaćin niza događanja sa svojim proslavljenim dugogodišnjim prijateljem DJ Dixonom. Sterotiop je krenuo kao program za nedjeljo poslijedpodne, stvarajući kod publike sve veća i veća očekivanja u svakom pogledu. Osim što Felver i Dixon za nastupe probiru glazbene protagoniste s lokalne i međunarodne scene, događanja su pomno praćena svjetlosnim i umjetničkim izričajem na najatraktivnijim lokacijama u regiji, a ulaznice za Stereotip razgrabe se u svega nekoliko sati, i često su najpoželjnija roba na tržištu.

 Posljednji je održan sredinom rujna prošle godine u zagrebačkom Tenis Centru Maksimir. Stereotipi više nisu nužno vezani uz nedjeljno poslijepodne, ali jednako su uspješni.

 

Stereo Studio & Rest

Većina Felverovog umijeća seže iz njegovih Stereo Studio noći u Tvornici, offbeat koncertnog i klupskog mjesta poznatog po svom alternativnom programu u cijeloj Hrvatskoj i šire. Stereo Studio od svog početka 1998. godine ugostio je mnoga legendarna imena house scene, a među njima su i Dixon, Doc Martin, Richie Hawtin, Ian Pooley, Jeff Mills, Mr. C… Upravo je Stereo Studio vinuo Felvera među vodeća imena hrvatske kulturne scene i pretvorio njegovo ime u brend.

Felver je radio na legendarnom hrvatskom Radiju 101, gdje je bio vanjski suradnik emisije Deep FM od 1991. do 2001. i glazbeni urednik od 2010. do 2012.

 

Felver

Počevši svoju karijeru s Cosmic Disco noćima u zagebačkom Aquariusu, ugađajući je tijekom Wiggle nights u londonskom Fabricu (London) i udahnjujući joj novi oblik svojim nedavnim projektom Fuck Your Dreams, This is Heaven u zagrebačkom klubu Masters, Felverova noćna energija i privlačnost su toliko neodoljive da u hipu može pridobiti vlastitu publiku na većini mjesta koje Balkan nudi. Felver uvijek iznova dokazuje da je nezaobilazan DJ koji vas svojim zvukom vodi na jedinstveno putovanje.

Ove godine kroz Stereotip će organizirati i koncerte, a prvi u nizu je gostovanje dark electronic dua Boy Harsher koji u sklopu europske turneje premijerno nastupa u Zagrebu 31. ožujka. Na radost mnogobrojnih fanova u Hrvatskoj i regiji.

 

 

 

 

 

INTERVJU Kristijan Molnar: Donosim puno muzike da se dobro zagrijemo! Vani će biti hladno, ali mi ćemo biti nasmijani

Previous article

VIDEO Novi Outcome EP: Pogledajte kako na splitsku produkciju reagira publika Mind Against i Tale of Us

Next article

Comments

Comments are closed.