MuzikaNewsTunel

Napokon Le Chocolat Noir: Poslušajte mix koji je snimio baš za vas

0
Le Chocolat Noir

Ovaj sjajni mix hrvatskog producenta, kompozitora i odličnog DJ-a Le Chocolat Noir snimljen je za RatCat ‘Sporky Mix’ prije više od nekoliko tjedana koliko je bio ‘bunkeriran’ da se ne izgubi u šumi objava tijekom špice zimske plesne sezone u Tunelu.

Objavljujemo ga s velikim zadovoljstvom i uvjerenjem da će u skoroj budućnosti biti prilike da tog sisačkog artista i ugostimo za DJ pultom Tunela.

Le Chocolat Noir (LCN) je dio dvojca ‘Florence Foster Fan Club’ koji je radio s velikim stranim labelima Wawe Record i Romance Modern, a naša publika to će ime odmah povezati s famoznom obradom stvarčine ‘On’ Borghesie na koju smo rado plesali u Tuneli prije par sezona.

Poznata emisija Disco Panonia na Intergalactic FM radiju njegovo je djelo, a istoimena je i njegova etiketa, label nastao na temeljima projekata Electro City i Soba 23.

LCN je na scenu elektroničke glazbe stigao kao produkt darkerske scene koja je posebno jaka bila 80-ih u Sisku i koja je u godinama samrti bivše države izazivala javnu sablazan i velike glavobolje socijalističkom establišmentu, istovremeno stvarajući novu generaciju kreativnih i plodnih umjetnika.

Uživajte u selekciji Le Chocolat Noir i muzici koju je odabrao baš za vas. Artwork za Soundcloud mu je za ovu priliku napravio Andrej Bestak.

Streetforma u Tunelu: Prvo performans i house battle, a onda i adekvatni afterparty

Previous article

Tunel s manjkom plesača postavlja izložbu koja problematizira nedostatak prostora za ples

Next article

Comments

Comments are closed.