CoverINTERVJUMuzikaNews

Mufti pred večerašnji ples: ‘Već dugo jedva čekam vratiti se u Šibenik’

0
Mufti u Tunelu

Večeras u 23 sata započinje nova klupska sezona Tunela u podzemlju Mandaline gdje će, uz jaku šibensku DJ postavu PaleolitiK & Cubre, nastupiti meksički DJ i producent Mufti (Bernardo Barrera).

On je tijekom svoje prve europske turneje prošloga ljeta nastupio i u Tunelu, osvojivši srca domaće publike, a kako je ta ljubav bila obostrana bilo je neminovno da će se sve prvom prilikom ponoviti.

Svidio mu se Šibenik i njegova mala scena s odličnom publikom, ali i ona zagrebačka pred kojom je nastupao nedavno na zabavi ‘Planet srijeda’ pod dirigentskom palicom Marijana Felvera, kao svojevrsna meksička spona između scena dva grada.

Popričali smo s njim sinoć kratko, prije nego što je otišao odspavati prije leta u Hrvatsku.

Dobrodošao natrag, kako si proveo proteklih godinu dana otkad se nismo vidjeli?

Odlično sam, hvala! Radio sam puno nove muzike, malo i nastupao i spremao se za naš predstojeći ples.

Nastupio si nedavno i u Zagrebu. Felver i plesači kažu da si bio fantastičan…

O da, bila je to super zabavna noć. Vibra je bila specijalna i svi su je širili. Jako sam sretan što sam nastupio tamo i upoznao sve te drage nove ljude.

I prije nego što te ispratimo na spavanje, imaš li kakvu poruku za svoju publiku u Tunelu?

Nadam se da su svi dobro i da ste svi u Šibeniku uzbuđeni koliko i ja. Čekam ovaj trenutak i radujem mu se već dugo vremena. Idemo se zabaviti najbolje ikada i neka bude super ples.

Lani je Tunel prvi put radio ljeti zbog Muftija

Baš kao i Mufti, večerašnjem plesu se raduju i njegovi šibenski kolege PaleolitiK i Cubre. Imaju gomilu nove muzike koja izvan zimske klupske sezone nije imala prilike doći do fanova i večeras će svojom selekcijom njih dvojica biti odlična predigra za meksičkog umjetnika i njegovu zavodljivu muziku.

PaleolitiK i Cubre, jezgra šibenske scene

Do kasnih popodnevnih sati u pretprodaji će biti Entrio ulaznice po cijeni od 7 eura, a na blagajni Tunela moći će se kupiti za 10 eura. Osim u gotovini, u Tunelu je omogućeno i kartično plaćanje pa se sada može ‘peglati’ na ulazu i na šanku.

Još malo pa Tunel: Novu sezonu otvaraju Cubre, PaleolitiK i Mufti

Previous article

Tunel svima, a ne samo elektroničarima: U subotu starta Weekendica

Next article

Comments

Comments are closed.