Soundtrack Croatia

Lawrence Klein odsvirao DJ set u srcu Nacionalnog parka Krka

0
Lawrence klein np krka

Nacionalni park Krka emitirat će u četvrtak navečer na svojoj Facebook stranici dvosatni glazbeni video set poznatog šibenskog DJ-a i producenta Lawrence Kleina koji je za kulisu svoje najnovije audio-vizualne razglednice odabrao netaknutu prirodu uz slapove.

U suradnji s nagrađivanom šibenskom Udrugom RatCat, koja je proteklih godina svojim angažmanom unijela puno živosti na lokalnoj glazbenoj i kulturnoj sceni, NP Krka po prvi put sudjeluje u jednom takvom projektu koji u ovom konkretnom slučaju osim promocije glazbe za cilj ima i promicanje šibenskog i hrvatskog turizma.

Video streaming DJ setova veliki je hit u svijetu, a kako su nakon izbijanja pandemije koronavirusa takvi video-glazbeni uradci bili jedina veza između izvođača i najšire publike, gledanost im je drastično povećana gotovo preko noći. Posebno su gledani DJ setovi snimani na atraktivnim lokacijama pa nije ni čudo što će se glazbena izvedba Lawrence Kleina na slapovima Krke emitirati u četvrtak od 21 sat istovremeno na više od 20 Facebook stranica.

Sve detalje o projektu možete pronaći na Facebook eventu Lawrence Klein pres. Krka National Park, a u četvrtak uživajte u ugodnoj i melodičnoj glazbi DJ-a koju prate prekrasni kadrovi krške ljepotice snimani sa zemlje i iz zraka.

Nema Gardena ni Barbarelle: Svi tišnjanski festivali odgođeni do ljeta 2021. godine

Previous article

Video setom sa slapova Lawrence Klein završio mini streaming serial Tunel – Exit Festival – NP Krka

Next article

Comments

Comments are closed.