NewsTunel

Klupska večer mladog RatCat rezidenta: Nick Jelly najavljuje ‘refleksiju’ u Tunelu

0
Nick Jelly na otvorenju Tunela 2022. / Photo: VAB

Šibenski DJ Nick Jelly predstavit će početkom travnja u Tunelu svoju novu klupsku večer Reflection na kojoj će ugostiti mladog vodičkog majstora produkcije Josipa Petrova i zadarske Mandich Brothers. 

 

Niko Jelić, kako mu je ‘civilno’ ime, najfriškiji je član RatCat kolektiva. Ostalim rezidentima Bakuli, Beepolaru i Lawrence Kleinu pridružio se lani i od tada intenzivno radi na promociji kluba Tunel i lokalne glazbene scene. 

 

Njegova večer Reflection najavljena je za petak 10. travnja.

 

Reflection

 

U nastavku sezone u Tunel 28. ožujka stižu splitski producenti i DJ-i Outcome i DJ Jock, a za travanj i svibanj pripremljena su dva inozemna gostovanja. Lawrence Klein na rasporedu ima svoju večer Opposite, a publici svoju klupsku večer namjerava uskoro predstaviti i Beepolar.

 

Slobodan termin u malom gradu s nevjerojatno velikim brojem događanja nastoji pronaći i Dražen Frua za svoj program ‘Ispodzemlje Skroz’. 

 

Kao što je poznato, zbog globalne panike uzrokovane koronavirusom sva su javna okupljanja u skoroj budućnosti pod upitnikom, pa tako i zabave planirane do kraja sezone u Tunelu, ali nadajmo se da će na kraju sve biti OK:  

 

Nick Jelly – Blitz Biografija 

 

Mračne bas linije koje misteriozno lebde eterom između melodija i ritma, vječna su mu inspiracija i temelj njegova originalnog zvuka.

 

Neopterećen normama i bez potrebe da glazbi pridaje puno veći značaj od igre, Nick Jelly svojom DJ avanturom plovi opušteno i lagano što je ujedno i odraz mediteranskog podneblja iz kojeg dolazi. Rođen je 1995. godine u Šibeniku i pripadnik je mlađe generacije DJ-a u gradu koji se posljednjih godina prometnuo u regionalni centar kvalitetne elektroničke glazbe.   

 

 

Još od prvih nastupa u primoštenskom klubu Aurora gdje je bio i rezident, Nick Jelly ostao je vjeran varijacijama na temu minimal deep house zvuka kakav je preferirao i u doba ‘Take it Easy’, glasovitog kolektiva kojem je ujedno bio i jedan od osnivača.

 

Tijekom godina djinga, organizacije zabava i uz stalni poriv da se svojim djelovanjem na sceni što bolje zabavi, DJ pult dijelio je s brojnim kolegama kao što su Tomcraft, Metodi Hristov, Stefano Noferini, Tommy DeClerque, Insolate, Christian Smith, Marko Nastić i drugi.

 

Rezident je RatCat kolektiva i kluba Tunel gdje predstavlja svoju večer Reflection, jednako razigran, neopterećen i u vječnoj potrazi za mračnim bas linijama, baš kao u vrijeme kada je tek krenuo u svoju DJ avanturu. 

 

 

DJ BAKE VEČERAS U TUNELU: ‘Stare stvari osvježit ću novim zvukovima, a novoj produkciji dat ću old school disco štih’

Previous article

ANKETA partijati, odustati, čekati… Što da je za vikend party?

Next article

Comments

Comments are closed.