MuzikaNewsTunel

Još malo pa Tunel: Novu sezonu otvaraju Cubre, PaleolitiK i Mufti

0
Mufti / Ilustracija RatCat

Novu plesnu sezonu u Tunelu otvara 7. listopada meksički DJ i producent Mufti koji je lani u Šibeniku, prilikom svog prvog posjeta europskom kontinentu, stekao brojne poklonike u Hrvatskoj i udomaćio se.

Rado se, stoga, još proljetos odazvao Felveru koji ga je htio čuti u Zagrebu, što se i dogodilo proteklog vikenda na zabavi Planet Srijeda u prostoru Medike, što znači da je hrvatskoj publici na ovoj turneji na raspolaganju dvaput.

Kao što je fantastičan bio lani u Šibeniku, takvim ga je nakon subotnje noći opisala i i zagrebačka publika (i kritika), a nema sumnje – briljirat će i u Tunelu.

Ulaznice su već u pretprodaji na svim virtualnim i ‘živim’ prodajnim mjestima by Entrio (7 / 10 eura), dolazak najavljuju plesači sa svih strana uključujući i one koji će ga s guštom doći čuti još jednom nakon lude zagrebačke noći.

Na plesnom podiju s Bernardom (Muftijem) ćemo se u Šibeniku družiti oko četiri sata, a kao i svih ovih godina za pultom Tunela će biti i domaćina. Novu sezonu, naime, otvara resident kluba PaleolitiK, a posebno nam je zadovoljstvo najaviti i trećeg DJ-a te večeri, a to je Cubre.

Svi znaju da mu je muzička selekcija vanserijska, zvuk mu je skroz po ukusu publike Tunela, a on sam trenutačno je u nekoj plodnoj i kreativnoj fazi.

Otprilike tako ga je doživjela i publika Overground Festivala na početku ljeta, posebno oni koji su ga tada prvi put čuli, a tako zvuči i u setu koji je složio za početak klupske zimske sezone.

MixMag Adria screenshot

Klikom na banner možete doznati što je Mufti rekao za MixMag Adria uoči zagrebačkog nastupa i povratka u Hrvatsku.

Što, kada i gdje na SHIP festivalu: Objavljene satnice za 40 izvođača na šest šibenskih pozornica

Previous article

Mufti pred večerašnji ples: ‘Već dugo jedva čekam vratiti se u Šibenik’

Next article

Comments

Comments are closed.