CoverMuzikaNews

John Talabot u petak nastupa u Zagrebu, a netko od vas u Peti kupe ide k njemu besplatno

0
John Talabot / PR

Nizu super gostovanja u posljednje vrijeme u Zagrebu pridružuje se ovog petka, 25. studenog, John Talabot koji u organizaciji BUREK-a nastupa u klubu Peti kupe.

U deset godina uspješne karijere, Talabot je obrisao sve žanrovske granice koje bi ga mogle obilježiti i izgradio prepoznatljiv glazbeni prostor u kojem glavnu ulogu igra – osjećaj iznenađenja, stoji u najavi ove klupske liturgije. ‘Ovisan o procesu pretraživanja i dolaska do nove glazbe, Talabot sva svoja otkrića želi odmah predstaviti publici. Lakoća kojom žanrovski razbacane trake pritom formira u smislene glazbene cjeline donosi mu titulu umjetnika među zanatlijama kada je riječ o DJ-ingu, a takav pristup otvara mu sva vrata pa često gostuje na najprestižnijim festivalima’.

U Zagreb stiže nakon intenzivne festivalske turneje, na sreću svih onih koji će ga doći čuti i vidjeti jer veliki producent i DJ sve rjeđe nastupa u klupskom, intimnom ozračju kakvo se najavljuje za petak.

Klikni na sliku za full info o zabavi

Iako je plodan autor koji izdaje za svoj Hivern Discs, druge etikete i TALABOMAN epizode, genijalac iz Barcelone nije opterećen vlastitom diskografijom pa je iza njega samo jedan LP, ‘fIN’, objavljen 2012. godine.

‘Kad imaš svoje hitove, publika dolazi s očekivanjem da čuje baš njih, a to je poprilično ograničavajuće za artista i meni ne bi donijelo potpuno uživanje’, izjavio je u jednom intervjuu, pojasnio je u jednom intervjuu.

Poticanje na znatiželju je, baš kao i kod Talabota, odlika BUREK branda pa tako i ovo željeno zagrebačko gostovanje nekako prirodno dolazi kao plod njihove priče.

Za BUREK su dosad, vrlo često na pragu globalne prepoznatljivosti, izdavali artisti poput Kinka, DJ Stingraya, Luke Viberta, Terrence Dixona, Amp Fiddlera, Orlando Voorna itd. S vremenom je etiketa prerasla i u merch/lifestyle brand, koji posljednje tri godine živi i kroz b.a.r.a.b.a shop u strogom centru Zagreba.

Peti kupe je pak, baš poput Talabota u svojim setovima, uspio donijeti dozu nove energije koja je pomalo nedostajala na našim klupskim podijima.Društvo za pultom zato će mu praviti BUREK-ov Mario Kolonic Pytzek te domaćin iz Petog kupea, Antonio Žuža.

Nakon aktualne pretprodaje ulaznica putem sustava Entrio (130 kuna), upad će na vratima koštati 150 kuna, a mi vas častimo besplatnim uživanjem u Talabot spektaklu.

Naime, imamo dva upada za Talabota (2×1), odnosno za prve dvije osobe koje jednom banalnom, smislenom i nadasve kratkom rečenicom objasne zašto ih trebamo odvesti na zabavu sezone. Mail je: label@burekmusic.com

Nova u Šibeniku s Róisín Murphy ispred katedrale, a onda after s Modular Project i ekipom u Tunelu

Previous article

Elektronika u ponoć manje 15: Radio Šibenik od ovog petka pušta ‘Muziku s kraja Tunela’

Next article

Comments

Comments are closed.