INTERVJUMuzikaNewsTunel

INTERVJU Neud Photo: Širok raspon glazbe puštat ću večeras u Tunelu, od New Beata do Ghetto Techa

0
Neud Photo

Američki producent i DJ od jutros je u Šibeniku i odmara pred svoj prvi nastup u Tunelu. Uz morskog psa s blitvom, bijelo vino i palačinke razgovarali smo o njegovom nastupu.

Detroit, New York, Berlin, Barcelona, ​​Madrid…  Ti kao da si stalno na putu; gdje uopće živiš sada?

Ha, ha, da… Sada živim u Barceloni. Pokušavam se skrasiti tamo neko vrijeme. Previše sam se selio u posljednje vrijeme. Mislim da sam konačno našao svoj dom (barem za sada ).

Reci nam nešto o sebi, odakle ti poriv za bavljenje glazbom?

Cijeli sam život opsjednut glazbom, tako da je valjda nekako samo po sebi došlo da želim muzicirati i svirati što više instrumenata.

Otkrili smo te na Ombra festivalu i svidio nam se pomalo mračni zvuk koji si tamo predstavio. Što ovih dana sviraš na svojim nastupima? Što si spremio našoj publici?

Imam širok raspon glazbe koju ću puštati večeras u Tunelu. Vjerojatno će početi s nekim New Beatom, a zatim krenuti s nekim Chicago Houseom i acidom, a zatim završiti s Ghetto Techom 🙂 Nisam siguran, donio sam hrpu pjesama koje ću spojiti u narativ. Bit će zanimljivo jer Tunel je nevjerojatno mjesto i tko zna kakva će se čarolija dogoditi.

Vi glazbenici često proizvodite jedno, a izvodite sasvim drugu glazbu. Kakav si po tom pitanju ti? Izvodiš li nešto slično aktualnom izdanju za Samo Records?

Haha istina… Večeras ću svirati neke od svojih novih pjesama. Kad sviram uživo, obično imam mnogo oštriji zvuk jer je puno toga improvizirano s mojom opremom. Kad sam DJ, obično puštam puno drugih žanrova koji me inspiriraju za plesni podij.

Zaboravio sam napomenuti da smo, nedugo nakon što smo te vidjeli na Ombri, od naših dragih prijatelja iz Loše društva saznali da si zapravo čest gost na ovim prostorima…

Da! Ti momci su bili veliko iznenađenje prošli put kad sam bio u Hrvatskoj. Zapravo ću idući tjedan vrtjeti s nekima od njih u Zagrebu (Martin, Nevin i Anna). Prošlo je otprilike dvije godine otkako sam ih zadnji put vidio pa sam i ja prilično uzbuđen zbog tog ponovnog okupljanja.

I da više ne gnjavim, pukni neku poruku publici u Šibeniku koja će te večeras prvi put čuti…

Upravo sam stigao u prekrasni grad Šibenik i iskreno sam uzbuđen što ću nastupiti u vašem fantastičnom prostoru o kojem sam toliko toga čuo. Veselim se! Upoznat ću nove ljude i plesati sa svima vama. Vidimo se uskoro!

INTERVIEW Pyrame: Former bank investment expert talks about his last EP, his son and his new life

Previous article

Argentinski Meksikanac napokon u Hrvatskoj! Thomass Jackson 19. studenog nastupa u Tunelu

Next article

Comments

Comments are closed.