CoverMuzikaNews

Evo muzike koju PaleolitiK snima za radio publiku, a uskoro idu i dva skroz nova hot mixa!

0
Ilustracija / RatCat

PaleolitiK je glazbeno dosta angažiran u zadnje vrijeme, a osim što na radost svoje publike često nastupa, puno vremena provodi i u studiju gdje je u pauzama igranja sa svojom novom i ‘silovitom’ Akai igračkom uspio snimiti i par mixeva.

U zadnjim trenucima prošle godine oglasio se tako u eteru Radio Rože gdje su se, kako kažu ljudi iz njihove poznate emisije Fader, uz njega kvalitetno nasmijali i napričali o mjuzi, a potom sa slušateljima uživali u njegovoj produkciji i miksu pripremljenom za riječku publiku.

Miks je vani i u njemu možete uživati klikom na player ispod.

Idućom muzičkom selekcijom PaleolitiK je započeo novu godinu u eteru još jedne glazbene postaje, Radija 808, gdje je sudjelovao u emisiji Sicko Disko koja promovira scenu već u jedanaestoj (!) sezoni.

Super muzike ima na sve strane, a ako je netko propustio čuti što je Edi the King puštao u novogodišnjoj noći u Tunelu, popraviti se može u nastavku ‘skrola’.

Još dva super miksa držimo u folderu ‘hot’ na zaslonu računala, a držati ih tamo nipošto ne mislimo još dugo što znači da vam jakooooo dobra muzika dolazi za tren, dok kažeš ‘miks’.

No-Mi-Nacije! Elector nam love Bonobo, Dekmantel Selectors, Red Axes i Carnero

Previous article

Ajmo na ghetto, u horoskopu za petak nestašne stvari pišu

Next article

Comments

Comments are closed.