MuzikaNewsTunel

Elektronika u ponoć manje 15: Radio Šibenik od ovog petka pušta ‘Muziku s kraja Tunela’

0
Muzika s kraja Tunela / L.S. Pexels

‘Muzika s kraja Tunela’ novi je program Radio Šibenika posvećen sceni elektroničke glazbe koji će se od 25. studenog emitirati svakog petka ‘u ponoć manje kvarat’ na 88,6 / 100,7 / 106,4 Mhz, odnosno live streamom na webu, najavili su danas s tog radija.

Svakog tjedna, najavljuju, predstavljat će kroz DJ setove glazbu zanimljivih izvođača koji su na neki način povezani sa Šibenikom, bilo da tu gostiju i izvode svoju muziku na našim pozornicama ili su na neki drugi način povezani s lokalnom scenom.

‘Muzika s kraja Tunela donosi glazbu koju slušatelji inače ne mogu čuti u programu Radio Šibenika ili je barem tako bilo dosad. Dnevni program po ovom pitanju nećemo dirati no noćne minute osvježit ćemo s nekim novim suradnjama, s nekim novim glazbenim imenima sa scene koja postoji odavno i to ne samo u našem gradu, odnosno županiji već i mnogo šire. Ako je cijeli svijet pozornica, onda je cijeli svijet i naša publika, putem live streama našeg portal. Slušamo se od 0 do 24 inače, a od petka, 25. studenog, 15 minuta prije ponoći i u novom – starom žanru’, kazala je urednica Radio Šibenika, Snježana Klarić.

Glazbeni urednici i selektori novog programa, kako se već iz naziva emisije da zaključiti, dolaze iz Tunela, a riječ je o ljudima iz udruge RatCat i njihovim prijateljima koji u svojoj prvoj emisiji predstavljaju argentinskog producenta i DJ-a Thomassa Jacksona koji je prvi put gostovao u Hrvatskoj prošle subote, dakako u Šibeniku, u Tunelu.

‘Tko je bio u Tunelu prije gotovo tjedan dana, plesat će ponovno ovog petka uz frekvencije Radio Šibenika, tko nije, a žao mu je – evo prilike da nadoknadi propušteno’, poručuju sa šibenske radio postaje.

John Talabot u petak nastupa u Zagrebu, a netko od vas u Peti kupe ide k njemu besplatno

Previous article

RatCat #FirstFive u Tunelu: Na mačkinom rođendanu nastupaju Teniente Castillo i Lawrence Klein

Next article

Comments

Comments are closed.