MuzikaNewsTunel

Peta sreća, jer čaša je napola puna, nikad prazna: Cubre u subotu domaćin Amerikancu u Tunelu

0
Cubre / Kulturaljka, VAB

Bit će da je ovo peti put ove godine da Tunel zove za pult Cubru, čija muzika samo tako ide uz zvuk koji se trenutačno u klubu ‘nosi’, a nakon svih dosadašnjih loših datuma, neodgodivih obaveza i loše sreće, ove subote ćemo ga napokon i čuti.

U dobrom društvu, jer bit će domaćin američkom producentu koji nastupa pod imenom Neud Photo, a prije leta za New York odradit će i nastup kod Lošeg društva u Zagrebu. S obzirom na muziku gosta, Cubre je idealan da dijeli pult s njime tako da možda nije ni loše što nije prispio svirati ona četiri puta (najmanje dvaput su ga pritom zajebali Amerikanci, btw). Jer u zdravog čeljadeta čaša je napola puna, nikad prazna, i tako na te stvari valja gledati. A Cubre baš tako gleda.

‘Cijeli život sam povezan s glazbom, ali vrtiti sam počeo relativno kasno, kad sam shvatio da tako mogu spojiti svoj profinjeni glazbeni ukus s besplatnim alkoholom’, izjavio je svojedobno.

U službenoj kartoteci mu piše da je iz plemena ‘Čudna muzika’ i da u tom okrilju najčešće nastupa i pomaže u organizaciji (čitaj: da ruke Frui).

I ako uopće danas ima smisla pričati o žanrovima i trpati muziku u ladice, onu čudnu i nečudnu, Cubre pušta nekomercijalne podvrste housea i disca, preferira sporije ritmove u kojima prevladavaju prirodni instrumentalni zvukovi.

U subotu starta u 23 sata, u posebnom ugođaju, uz video projekcije skrojene u RatCat podrumima specijalno za tu priliku, a nešto kasnije on ide na šank, a kormilo preuzima naš američki gost Neud Photo. Nemojte propustiti tu večer jer bit će sve samo ne obična. Ulaznice su u pretprodaji i najpovoljnije su u regiji jer nigdje nećete čuti odlične DJ-e za 50 kuna.

Peco, Leslie Nielsen, recesija, anemija i Ukrajina: Plesom iz guzice svijeta izbijmo zlo u Noći vještica!

Previous article

INTERVIEW Pyrame: Former bank investment expert talks about his last EP, his son and his new life

Next article

Comments

Comments are closed.