NewsOverground

Baš svi posjetitelji Overground festivala imaju na raspolaganju besplatan kamp!

0
Overground kamp

Robinzonski kamp unutar festivalske lokacije Martinska nalazi se u hladu borova, na poziciji s koje puca pogled na šibensku staru gradsku jezgru i besplatan je za sve posjetitelje Overground festivala.

Za uživanje u pogodnosti besplatnog kampa, koji će biti otvoren od petka, 14. srpnja, u 10 sati, dovoljno je imati festivalsku ulaznicu i prepustiti se ljetnim užicima i odličnoj muzici sve do kraja vikenda.

U ograđenom prostoru namijenjenom kamperima nalaze se tuševi i WC kabine, a odmah pored kampa je i ugostiteljski objekt s uobičajenom ponudom i toplim napicima.

U nultoj godini izdanja Overground festival neće imati organiziranu prehranu na lokaciji pa će djelatnici festivala biti fleksibilni u odnosu na unošenje hrane u kamp. Također, putem svih raspoloživih kanala izvještavat ćemo i o tome gdje najbolje jesti u gradu.

Martinska je sa Šibenikom povezana redovnom brodskom linijom i brodovima brojnih privatnih prijevoznika, a morski put ujedno je najbrži, najbolji i najsigurniji prijevoz. Za razliku od cestovne veze magistralom i pristupnim putem do Martinske koja uglavnom uključuje gužvu, nervozu, policijske kazne, probleme s parkingom itd.

Oni na Overgroundu spajaju noć i dan. Razgrađivanjem noćnih emocija uvode festival u stanje chilla

Previous article

Lokalci i berlinsko-argentinski ‘brko’ pred šibenski nastup: ‘In space we roam’

Next article

Comments

Comments are closed.