News

Badnjak u Tunelu: Prijatelji, masu odlične muzike i Božićno pivo

0
Badnjak u Tunelu

Božićno jutro u Tunelu ćemo dočekati uz muziku dvojice DJ-a koji definitivno znaju napraviti atmosferu za tako posebnu blagdansku prigodu, a to su Bsside i Needledrop.

Već je postala tradicija da su za glazbeni program, koji započinje u zadnjem satu Badnjaka, zaduženi rezidenti i prijatelji Tunela, a nakon Edija Kristića koji je lani s njim dijelio DJ pult, Needledropu će se ove godine pridružiti Branimir Ševerdija (Opium klub Vodice).

Needledrop & The King Edi

Prigodno, Zagrebačka pivovara promovirat će te noći u Tunelu svoje Božićno pivo. Pakovanje od pola litre te prirodne namirnice dati će tako ekstra energiju svakom plesaču ljubitelju zapjenjene tekućine zlatne boje u blagdanskom pakovanju.

Božićno pivo

Nevezano za Badnjak i božićno jutro u Tunelu, obavezno treba najaviti da Needledrop u onom svom drugom izdanju Stipe Jazzy Širinića slavi 15. prosinca u Azimutu rođendan na kojem će nastupiti i zadarski DJ Mate Kokić te naš Andrija Bakula.

Bsside u Tunelu

Do kraja godine u Tunelu vas čeka još ‘Parov Stelar after party’ nakon njegova DJ nastupa ispred Katedrale sv. Jakova, a noć kasnije, zna se….

Jedva čekamo taj najluđi party! Prve dvije serije ulaznica već su rasprodane, a aktualne su one po cijeni od 28 eura. Požurite, kapacitet Tunela prilično je ograničen.

Nova u Tunelu

RatCat, godina šesta: Da je vrime muzika, ove bi mu bile trake

Previous article

Sve o novogodišnjim zabavama u Šibeniku i Tunelu na jednome mjestu

Next article

Comments

Comments are closed.