MuzikaNewsTunel

Argentinski Meksikanac napokon u Hrvatskoj! Thomass Jackson 19. studenog nastupa u Tunelu

0
Thomass Jackson / Facebook

Argentinski producent i DJ Thomass Jackson konačno nam stiže u Hrvatsku i već u subotu, 19. studenog, slušat ćemo ga u šibenskom Tunelu na večeri ‘Studio 45’ PaleolitiKa.

Na svjetskoj sceni elektroničke glazbe ovaj je osebujan artist od kraja 90-ih kada se, privučen fenomenom masovnih rave zabava u Buenos Airesu, navukao na muziku koja ga ne prestaje inspirirati i opijati do dana današnjeg. Nije mu to nipošto bila prva ozbiljna muzička veza, već samo ‘elektronička’. S bas gitarom pod jajima okušao se kao izvođač još ranije, svirajući s bendovima, ne samo po argentinskim binama već i internacionalno.

Klik za event / Artwork: əM

S plesnom skupinom Capri (Gigolo Records) nastupao je na svjetskim turnejama, a svirajući bas tih je pred-elektroničkih godina sudjelovao i na drugim projektima.

Krajem prvog desetljeća novog stoljeća konačno počinje producirati i izdavati vlastitu glazbu za brojne labele kao što su Correspondant, La Dame Noir, Gomma Records, Multi Culti te surađuje s nizom vrhunskih artista među kojima su Jennifer Cardini, Manfredas, Inigo Vontier (s kojim drži njihov čuveni label Calypso Record) i mnogi drugi poput Red Axes.

Od tada redovito nastupa po klubovima diljem svijeta, a sada konačno po prvi put i u Hrvatskoj. Kad nije na turnejama stacioniran je u Mexico Cityju gdje je rezident u najboljem underground klubu u gradu M.N.Roy.

INTERVJU Neud Photo: Širok raspon glazbe puštat ću večeras u Tunelu, od New Beata do Ghetto Techa

Previous article

Leri Ahel i Željko Luketić na vrhu su popisa grijeha naših propusta

Next article

Comments

Comments are closed.