CoverMuzikaNews

Ajmo na ghetto, u horoskopu za petak nestašne stvari pišu

0
Ghetto Oksid

Ovoga petka na kraju grada događa se prvi ghetto godine gospodnje dvajsčetvrte, a svi koji su upućeni u lokalna društvena zbivanja i barem ponešto kuže o planetarnim pozicijama, pokretima i pozama, dobro znaju kakve se nestašne noćne stvari mogu dogoditi kad se na Ražinama spoje PETAK, DVAJSŠESTI I MUZIKA IZ GUŠTA.

Da sve bude jasnije, ofišl i službenije, evo prijepisa sadržaja iz javne obznane u povodu ghetta, proizašle iz dežurstva službe priopćavanja Oksida uz naslovni poklič: ‘Nova godina, novi ghetto!’

Integralno, bez novoreda i paragrafa, najava kaže: ‘Ulazimo u seriju događaja sa elektronskom glazbom sve do rođendana u trećem! Članovi Disco R crewa (Pfila + Bassler) u goste dovode prekaljenog i nikad aktivnijeg Paleolitika, našeg Luku, organizatora i DJ-a, koji poteže iz Splita, da bi nas opet častio svojom glazbom koju ste mogli čuti u mnoštvu evenata, te novo ime (kod nas) iz kontinentalne hrvatske – Slavonia. Svaki od njih, po dobrom starom receptu ovog eventa, prezentira stil u kojem se najbolje snalazi i najviše voli, stoga očekujte sve i za svakoga ponešto ????
Simbolični ulaz 5E donacija na šanku, cijene pića uvik popularne, vidimo se!

Bogme, vidimo se! Dođite u prevelikom broju.

Evo muzike koju PaleolitiK snima za radio publiku, a uskoro idu i dva skroz nova hot mixa!

Previous article

Ravintsara je upravo snimila set za svoju novu hrvatsku publiku

Next article

Comments

Comments are closed.