NewsTunel

Afterlife u Tunelu: Na drugi rođendan RatCat kolektiva dolazi nam početkom prosinca Innellea

0
Innellea

Na proslavu drugog rođendana RatCat kolektiva u Šibenik nam 07. prosinca dolazi hvaljeni njemački duo Innellea čiji će nastup u Tunelu ujedno biti i regionalna premijera jer dosad u Hrvatskoj i susjedstvu nisu nastupali.

Veliko ime na sceni postali su zahvaljujući svom originalnom, apstraktnom zvuku, nastalom pod utjecajem melodične elektronike koju na kreativan način kombiniraju s korijenima techna. Njihov streloviti razvoj traje još od 2014. godine kada su talente i iskustva stečena u drugim projektima odlučili spojiti u projekt Innellea. Svojoj umjetničkoj viziji, dvojac Michael i Daniel pristupaju pritom bez zadrške, stvarajući glazbu koja nije opterećena ustaljenim normama.

 

Innellea

Innellea je za njih vrlo osobno putovanje, riječ novotvorenica kojom definiraju taj svoj put bez unaprijed definiranog odredišta i na koji su krenuli, kako kažu, bez žurbe.

Prije tri godine čitatelji glasovitog njemačkog Groove Magazina proglasili su ih newcomerima godine, a onda su 2018. godine svojim Fusion Setom zapalili scenu svojim zavodljivim novim zvukom. Slijede sve učestalija izdanja za brojne diskografske kuće kao što su Afterlife, Innervisions ili TAU te live i DJ set nastupi diljem svijeta.

Trenutačno su štićenici agencije People & Machines, svjetski poznatog glazbenika hrvatskog podrijetla Solomuna, u kojoj su brojni uspješni artisti poput Lehara, BOga, Adriatique, Musumecija itd.

 

Svojim perfektno umiksanim trakama povezali su klupsku glazbu s onom svojstvenom njima što ih je stavilo u fokus svjetskih top DJ-a, labela, a na kraju i selektora klupskog programa u Tunelu.

U Šibeniku ćemo proslaviti s njima rođendan RatCat kolektiva koji se početkom prosinca obilježava na dan kada je 2017. godine pod njihovom organizacijom održan prvi party. Na njemu je, pod nazivom klupske večeri Opposite, nastupio šibenski mladi DJ Lawrence Klein, a sve ostalo je povijest.

 

Lawrence Klein DJ

Lawrence KleinOpposite je proglašena najboljom novom klupskom večeri u Hrvatskoj, Lawrence Klein je jedan od najzanimljivijih hrvatskih DJ-a i sve uspješniji producent čiji je EP nastao u suradnji s Outcome ovih dana objavio talijanski label MoBlack, a iza RatCat kolektiva više je od stotinu programa koje su organizirali ili na njima sudjelovali.

Ulaznice za drugo rođendansko slavlje već su u prodaji i možete ih putem sustava Entrio nabaviti po cijeni od 60 kn (na ulazu 80).

Theus Mago u Tunelu potvrdio originalnost i kvalitetu, a Bakula odsvirao set za pamćenje

Previous article

Novogodišnji after party postaje tradicija: Nakon turbo dočeka u centru Šibenika zabava u Tunelu nastavlja se na dva floora!

Next article

Comments

Comments are closed.