Connect with us

Hi, what are you looking for?

Events

Novu sezonu u Tunelu otvara miljenica publike Terr: S njom su Nick Jelly i Foxy

Novu sezonu u Tunelu otvara u subotu 21. rujna brazilska producentica i DJ TERR s kojom će pult dijeliti šibenski predstavnici dobroga zvuka Nick Jelly i Foxy.

Otkako je kao relativno nepoznata artistica prije devet mjeseci debitirala u Tunelu i tada prvi put nastupila u Hrvatskoj, glazbena karijera TERR značajno je napredovala i trenutačno je među najtraženijim europskim DJ-ima i producentima.

Njezina aktualna traka Tale of Devotion iz travnja ove godine i dalje super prolazi na chartovima, a ona stalno nastupa po festivalima i klubovima uz poznate izvođače kao što su Jennifer Cardini, Frank Wiedemann, Laurent Garnier, Patrice Bäumel, Dixon, Red Axes, Denis Horvat, Trikk i druge.

Iza umjetničkog imena TERR je Daniela Caldellas, Brazilka koja trenutačno živi i radi u Berlinu. Glazbenu karijeru započela je kao gitaristica u punk bendovima, a na elektroniku se prebacila jer joj je davala više prostora za izražavanje. ‘Elektronička glazba omogućila mi je da oživim zvukove koje sam imala u glavi. Granice su nestale i mogla sam oživjeti sve što sam zamislila’, izjavila je svojedobno.

Nakon što je usavršila produkciju i 2016. godine počela djelovati kao TERR, preselila je iz Brazila u Barcelonu, a onda ove godine u Berlin. Da je riječ o iznimno nadarenoj umjetnici, svijet je spoznao u proljeće prošle godine kada je za Clash Lion label objavila svoju čuvenu traku ‘Dust’, a ubrzo potom i dva zapažena EP-a za Permanent Vacation i Correspondant.

Otad, glazbena karijera TERR strelovito napreduje i jedva čekamo ponovno je čuti u Šibeniku na otvaranju nove sezone u Tunelu čija publika njezin zadnji nastup smatra najboljim partyem u proteklom razdoblju.

U Tunelu će, kao i do sada, uz inozemne artiste redovito nastupati i naši domaći glazbenici, sezonu otvaraju Nick Jelly i Foxy (Ivan Landeka).

Osnivač ‘Take it Easy’ kolektiva N. Jelly, koji je nekad vješto kombinirao techno s mračnim basovima i melodičnim funkom, sada ima jedan novi sound i jedva ga čekamo čuti u Tunelu.

Foxy će blastovski nastaviti ploviti svojim glazbenim, pomalo psihodeličnim orbitama, na samom rubu ludila poigravajući se granicama otkačenosti i ozbiljnosti.

Očekuje nas vatreno otvorenje sezone pa stoga požurite po ulaznice koje u pretprodaji putem sustava Entrio možete nabaviti za 40 kuna (60 na ulazu).

________________________________________
Facebook: TERR
Instagram: https://www.instagram.com/terrmusic/
Soundcloud: https://soundcloud.com/terr_music
Resident Advisor: https://www.residentadvisor.net/dj/terr-br

FOXY
Soundcloud: https://soundcloud.com/dj-foxy
Facebook: Nick Jelly
_________________________________________

NEXT @ TUNEL

21-09 Tunel | Opening Season / Terr
19-10 Tunel | Steve Bug
15-11 Tunel | Theus Mago
07-12 RatCat 2nd Birthday
01-01 NY Party

Ima još

Music

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Music

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores.

Movies

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt.

Music

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.

Copyright © 2021 Powered by RatCat