Terr, Nick Jelly i Foxy: Velikim partyem započela je nova sezona u Tunelu | RatCat
1312
post-template-default,single,single-post,postid-1312,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,qode-news-2.0.2,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Terr Tunel

Terr, Nick Jelly i Foxy: Velikim partyem započela je nova sezona u Tunelu

Nova glazbena sezona u šibenskom klubu Tunel započela je u subotu velikim partyem na kojem je nastupila brazilska DJ-ica TERR, a predstavili su se i šibenski artisti Nick Jelly i Foxy, javlja portal ŠibenikIN.

 

Miljenica lokalne publike, koja je nastupila u špici nakon uvoda Nick Jellya, nije razočarala svoje mnogobrojne fanove na plesnom podiju kojeg je u zoru zatvorio Foxy.

Preuređeni Tunel sa sve ugodnijom atmosferom za noćni boravak i ove sezone nastavlja ustaljenim ritmom dovođenja inozemnih DJ-a u Šibenik barem jednom mjesečno, a idući na redu je veliki Steve Bug, gentleman techna i glazbenik s dvadesetogodišnjom blistavom karijerom.

 

Sredinom studenog stiže meksički producent Theus Mago koji je svoj dolazak u Tunel najavio još početkom ljeta, čim je počeo slagati europsku turneju na kojoj je Šibenik zasad njegova jedina stanica u Hrvatskoj. 

 

Početkom prosinca u Tunelu se slavi rođendan RatCat kolektiva i plesna večer Opposite, najpoznatijeg šibenskog DJ-a Lawrence Kleina, a za Novu godinu je na programnu tradicionalni after party u prvim satima novog ljeta. 

 

 

FOTO: Valerio Baranović

Više fotografija pogledajte OVDJE