Simulation 4th Dimensions podcast splitskog labela i Mixmag Adrie predstavlja Zagitara | RatCat
1778
post-template-default,single,single-post,postid-1778,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,qode-news-2.0.2,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Simulation Zagitar

Simulation 4th Dimensions podcast splitskog labela i Mixmag Adrie predstavlja Zagitara

Podcast Simulation 4th Dimensions, kojeg zajedničkim snagama objavljuju Mixmag Adria i hrvatska izdavačka kuća Simulation Records, u svojoj novoj epizodi donosi mix koji je pripremio argentinski DJ i producent Zagitar!

 

Zagitar je, kako piše Mixmag Adria,  jedno od interesantnijih imena koje nam trenutno stiže iz Argentine, sa sve zamjećenijim izdanjima.

 

Još od 2005. aktivno se nalazi u ulozi DJ-a, a posljednjih nekoliko godina fokusiran je i na vlastitu produkciju. Njegove izdanja objavljena su na Sprout, Truesound Music, Voltaire Music, Mango Alley… etiketama, a u svojim setovima do sada su ih podržala imena kao što su Solomun, Dixon, Tale Of Us, Bedouin…

 

Za sedmu po redu epizodu Simulation 4th Dimension podcasta Zagitar je pripremio 60-minutni mix, kojim se predstavlja regionalnoj publici, a osim seta Mixmag Adria objavila je i kratki intervju s njim koji je pripremila ekipa splitskog Simulationa.