Poznati prvi izvođači Adventure: Evo tko nastupa u Šibeniku pred doček s Molnarom i Stereo MC's | RatCat
1890
post-template-default,single,single-post,postid-1890,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,qode-news-2.0.2,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Stereo MCs Nino Solic

Poznati prvi izvođači Adventure: Evo tko nastupa u Šibeniku pred doček s Molnarom i Stereo MC’s

Poznati su prvi izvođači koji će uoči novogodišnjeg dočeka uz Stereo MC’s, Kristijana Molnara i ostale nastupiti na šibenskoj Adventuri koja se ovoe godine održava pod sloganom – Nema zime!

 

I ove godine najbolji božićni sajam na obali započinje na blagdan sv. Nikole, u petak 6. prosinca, stoji u priopćenju šibenske gradske uprave.

 

U Adventurinom Parkiću (Perivoj Roberta Visianija) na pozornicu staje Edo Maajka, jedan od najpoznatijih repera u regiji, vrsni tekstopisac i sjajni performer kojeg ne treba posebno predstavljati. Jedan od predvodnika ovdašnje hip-hop scene od prvog albuma Slušaj mater do nedavno izdanog Put u plus naredao je brojne nastupe i nagrade, osvojio publiku i stekao brojne obožavatelje koji će bez sumnje ispuniti Parkić.

 

Edo Maajka

 

Tjedan dana nakon prvog koncerta u Parkiću, u petak 13. prosinca, red dolazi i na Malu ložu. Čast da prve nastupe na novoj lokaciji šibenskog božićnog sajma pripala je trima damama: Jeleni Radan i meritasicama Meri Jaman i Aniti Valo. Njihova dugogodišnja suradnja rezultirala je glazbenim konceptom When Tomorrow Comes u kojem ova tri osebujna vokala interpretiraju pjesme izvođača koji su utjecali na njihov glazbeni put. Upotpunjen autorskim skladbama i ponekim božićnim brojem, glazbeni program na Malu ložu donosi nešto intimniju predblagdansku atmosferu.

 

Bogati i raznoliki programi Adventure grad će tijekom prosinca zaviti u božićno ruho. Oni kojima se najmlađi najviše vesele – radionički programi Adventurice – kreću u subotu, 7. prosinca kada svoja vrata otvara Galerija Matija.

 

Iz gradske uprave podsjećaju da su još uvijek otvoreni javni poziv za ugostitelje i ponuđače za najam kućica na Maloj loži te za sudjelovanje na Sajmiću, a zainteresirani prijave mogu podnijeti do utorka, 19. studenog. Više informacija i detalji javnih poziva dostupni su na službenim stranicama Turističke zajednice Šibenik.

 

Sve o dočeku Nove godine u Šibeniku doznajte na našim stranicama (LINK).