VIDEO Novi Outcome EP: Pogledajte kako na splitsku produkciju reagira publika Mind Against i Tale of Us | RatCat
2050
post-template-default,single,single-post,postid-2050,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,qode-news-2.0.2,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Outcome

VIDEO Novi Outcome EP: Pogledajte kako na splitsku produkciju reagira publika Mind Against i Tale of Us

Splitski duo Outcome objavio je ovih dana za talijansku diskografsku kuću MoBlack novi EP koji sadrži dvije skladbe ‘Occasum’ i ‘Aurora’. 

 

To je ujedno i prvo ovogodišnje izdanje labela MoBlack pod čijom je etiketom krajem prošle godine objavljen i EP ‘Theory of Cosmos’ nastao kao plod suradnje Outcomea i šibenskog artista Lawrence Kleina (RatCat).

 

Dvije nove stvari proteklih su se mjeseci često vrtjele na plesnim podijima diljem Europe uz odličan prijem publike i DJ-a kojima je tada još neobjavljeni materijal došao pod ruke.

 

Jednako kao i prethodna izdanja nastala u splitskom studiju Simulation Recordsa, ‘Occasum’ i ‘Auroru’ karakterizira sada već prepoznatljivi Outcome zvuk protkan neobičnim synthevima i perkusijama koje ostavljaju snažan dojam na slušatelja. 

 

‘Ove dvije trake jako su nam važne jer nikada ranije naša produkcija nije tako brzo našla put do globalnih izvođača i publike. S velikim oduševljenjem proteklih smo mjeseci pratili po društvenim mrežama video isječke s partya na kojima ih je izvodio netko od svjetski poznatih kolega DJ-a’, kažu splitski producenti. 

 

Iznimno su zadovoljni sa suradnjom s talijanskim labelom i za skoru budućnost najavljuju još izdanja.

 

Novi EP sve plodnijeg splitskog dvojca čija je glazba odavno prešla hrvatske granice nabaviti možete OVDJE.