Novogodišnji after party postaje tradicija: Nakon turbo dočeka u centru Šibenika zabava u Tunelu nastavlja se na dva floora! | RatCat
1947
post-template-default,single,single-post,postid-1947,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,qode-news-2.0.2,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Nova godina Tunel

Novogodišnji after party postaje tradicija: Nakon turbo dočeka u centru Šibenika zabava u Tunelu nastavlja se na dva floora!

Par sati nakon što odzvoni ponoć i uđemo u Novu 2020. godinu, u Tunelu kreće novogodišnji after party s još luđim provodom nego lani kada se vojska ljudi iz cijele regije zabavljala tamo sve do podne.

 

Ovoga puta idemo s dva stagea, onim tradicionalnim na kojem je melodična elektronika kakvu i inače vrtimo u Tunelu te s drugim floorom, kojim će dominirati plesni disco, soul, house i srodni zvukovi u kojima se može naći baš svatko.

 

After Affair Tunel

 

Uoči aftera koji starta u 3,00 ujutro, dočekat ćemo zajedno Novu godinu u centru šibenske stare gradske jezgre gdje na RatCat stageu na Maloj loži nastupa Kristijan Molnar, a na trgu ispred Katedrale sv. Jakova Stereo MC’s.

 

Nakon što Molnar završi na Maloj loži, svi zajedno selimo na tulumčinu u Tunel gdje su lani uz DJe RatCat kolektiva nastupali After Affair, Roof AW, Outcome, Foxy i drugi.

 

Lineup za after party u prvim satima Nove godine još se nadopunjava, ali u ovom trenutku sigurno je da će tamo biti Kristijan Molnar, sarajevski DJ i resident kluba Silver & Smoke Forniva, RatCat tim Bakula, Beepolar, Nick Jelly i Lawrence Klein te resident Project Vojarna Paleolitik. 

 

Sve o novogodišnjem afteru pratite ovdje – LINK.