Connect with us

Hi, what are you looking for?

News

Klupska večer mladog RatCat rezidenta: Nick Jelly najavljuje ‘refleksiju’ u Tunelu

Nick Jelly DJ

Šibenski DJ Nick Jelly predstavit će početkom travnja u Tunelu svoju novu klupsku večer Reflection na kojoj će ugostiti mladog vodičkog majstora produkcije Josipa Petrova i zadarske Mandich Brothers. 

 

Niko Jelić, kako mu je ‘civilno’ ime, najfriškiji je član RatCat kolektiva. Ostalim rezidentima Bakuli, Beepolaru i Lawrence Kleinu pridružio se lani i od tada intenzivno radi na promociji kluba Tunel i lokalne glazbene scene. 

 

Njegova večer Reflection najavljena je za petak 10. travnja.

 

Reflection

 

U nastavku sezone u Tunel 28. ožujka stižu splitski producenti i DJ-i Outcome i DJ Jock, a za travanj i svibanj pripremljena su dva inozemna gostovanja. Lawrence Klein na rasporedu ima svoju večer Opposite, a publici svoju klupsku večer namjerava uskoro predstaviti i Beepolar.

 

Slobodan termin u malom gradu s nevjerojatno velikim brojem događanja nastoji pronaći i Dražen Frua za svoj program ‘Ispodzemlje Skroz’. 

 

Kao što je poznato, zbog globalne panike uzrokovane koronavirusom sva su javna okupljanja u skoroj budućnosti pod upitnikom, pa tako i zabave planirane do kraja sezone u Tunelu, ali nadajmo se da će na kraju sve biti OK:  

 

Nick Jelly – Blitz Biografija 

 

Mračne bas linije koje misteriozno lebde eterom između melodija i ritma, vječna su mu inspiracija i temelj njegova originalnog zvuka.

 

Neopterećen normama i bez potrebe da glazbi pridaje puno veći značaj od igre, Nick Jelly svojom DJ avanturom plovi opušteno i lagano što je ujedno i odraz mediteranskog podneblja iz kojeg dolazi. Rođen je 1995. godine u Šibeniku i pripadnik je mlađe generacije DJ-a u gradu koji se posljednjih godina prometnuo u regionalni centar kvalitetne elektroničke glazbe.   

 

 

Još od prvih nastupa u primoštenskom klubu Aurora gdje je bio i rezident, Nick Jelly ostao je vjeran varijacijama na temu minimal deep house zvuka kakav je preferirao i u doba ‘Take it Easy’, glasovitog kolektiva kojem je ujedno bio i jedan od osnivača.

 

Tijekom godina djinga, organizacije zabava i uz stalni poriv da se svojim djelovanjem na sceni što bolje zabavi, DJ pult dijelio je s brojnim kolegama kao što su Tomcraft, Metodi Hristov, Stefano Noferini, Tommy DeClerque, Insolate, Christian Smith, Marko Nastić i drugi.

 

Rezident je RatCat kolektiva i kluba Tunel gdje predstavlja svoju večer Reflection, jednako razigran, neopterećen i u vječnoj potrazi za mračnim bas linijama, baš kao u vrijeme kada je tek krenuo u svoju DJ avanturu. 

 

 

Ima još

Music

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Music

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores.

Movies

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt.

Music

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.

Copyright © 2021 Powered by RatCat