Bombastična vijest iz Madrida: Edi b2b Stipe na novogodišnjem Afteru u Tunelu! 'To nije viđeno 10 godina u Šibeniku' | RatCat
2000
post-template-default,single,single-post,postid-2000,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,qode-news-2.0.2,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
stipeb2bedi

Bombastična vijest iz Madrida: Edi b2b Stipe na novogodišnjem Afteru u Tunelu! 'To nije viđeno 10 godina u Šibeniku'

Novogodišnji After Party u Tunelu, kao što je već objavljeno, održavat će se na dva stagea, a sada već povećem društvu headlinera upravo se pridružila i jedna od legendi šibenskog DJ-inga – Stipe Jazzy Širinić. No, to još nije sve jer Stipe na tulum u najluđoj noći dovodi specijalnog gosta iz Madrida!

 

– Točno, to je iznaneđanje za sve. Dr. Edi Kristić dolazi za Božić doma pa ćemo Tunel nas dvojica odraditi back 2 back što nije viđeno preko 10 godina u Šibeniku – rekao nam je Širinić koji je prošle subote u klubu Azimut u povodu svog rođendana ravnao DJ smotrom legendi i s kolegama Matom Kokićem, DJ Mladenom, Schevom i RatCat residentom Bakulom priuštio publici uistinu divne trenutke na podiju. 

 

Tunel NY after

 

Edi Kristić aka Eddy The King, javio nam se sinoć iz Madrida gdje trenutačno živi i radi i potvrdio dolazak doma.

 

– Nakon dugo vremena sam doma za blagdane i baš se veselim. Bit će to dobra zabava u Tunelu – najavio je i poslao nam friško složeni glazbeni mix (na dnu stranice) s dobrim vibracijama iz Madrida u kojem, čini nam se, prilično uživa. 

 

Tunel

 

Kristića smo u Tunelu čuli na kraju prošle sezone u spontanom b2b izdanju s Lawrence Kleinom, a Širinićeva premijera tek predstoji.

 

Obojica nastupaju na Disco Flooru kojim ravna Bakula, a na kojem će im se pridružiti i PaleolitiK, sada već gotovo pa domaćin u Tunelu.

Interijer podzemnog plesališta u Mandalinu bit će za Novu godinu za par stotina četvornih metara prostraniji nego inače kako bi unutra bilo dovoljno mjesta za sve željne zabave u najluđoj noći.

 

Bakula_Lawrence Klein

 

Osim tog novog Disco Floora, podsjetimo, od 3 do 11 sati ujutro svirat će se i na standardnom ‘flooru’ gdje će nastupiti Kristijan Molnar, Forniva, RatCat residenti Beepolar, Nick Jelly i Lawrence Klein, ali vjerojatno i još ponetko od prijatelja koji su izrazili želju biti za pultom Tunela te noći.

 

I na kraju, nipošto ne zaboravimo kako je sve to samo after dočeka Nove 2020. godine u Šibeniku u centru grada na tri pozornice uz zaista sjajan lineup: Stereo MC’s ispred katedrale sv. Jakova, Kristijan Molnar na Maloj loži i Neno Belan u Parkiću. 

 

Nema boljeg dočeka u Dalmaciji, a bogme ni šire.  Sve o dočeku Nove godine u Šibeniku i adventskim zbivanjima pratite na stranicama Adventure Šibenik

 

Docek nove u Sibeniku   (FOTO: Valerio Baranović i Nino Šolić; COVER: Ilustracija by RatCat)