RatCat | ABOUT
1039
page-template-default,page,page-id-1039,bridge-core-1.0.6,qode-news-2.0.2,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

RATCAT

Nagrada Ambasador

Ova stranica je vrlo subjektivan priručnik za plesanje, glazbena hodočašća i noćna blagovanja.

 

Baza joj je u Šibeniku gdje je 2017. godine skupina ljudi željnih plesa i dobre zabave odlučila napraviti virtualno okupljalište istomišljenika, a potom uz biranu melodičnu elektroničku glazbu počela organizirati i druženje po klubovima i drugim prostorima poput amfiteatra The Cave, u Tunelu, kluba Azimut itd.

 

RatCat residenti su šibenski DJ-i Lawrence Klein, Bakula, Beepolar i Nick Jelly, a prostor u kojima trenutačno djeluju je Tunel, klub uređen u podzemlju nekadašnje pomorske vojne baze na poluotoku Mandalina. 

 

Krajem 2018. godine RatCat je osvojio pet nagrada Ambasador koje se dodjeljuju najboljima na sceni elektroničke glazbe u Hrvatskoj i regiji. RatCat je proglašen kolektivom godine, The Cave konceptom godine, Opposite program najboljom novom klupskom večeri u Hrvatskoj, a domaćin te večeri Lawrence Klein uvršten među tri najbolja DJ-a u državi.

 

RatCat je od 2018. godine registrirana hrvatska udruga koja je, po Ambasadoru, ujedno i proglašena najboljom hrvatskom udrugom godine.

RatCat

Trg Andrije Hebranga 24

22000 Šibenik

Croatia

OIB 94264326550

info@ratcat.hr

booking@ratcat.hr

www.ratcat.hr (under construction)