Instagram

Follow Me!

About RatCat | RatCat
800
post-template-default,single,single-post,postid-800,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-bridge,bridge-core-2.5.9,qode-news-2.0.2,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,elementor-default,elementor-kit-3103

About RatCat

Ova stranica je vrlo subjektivan priručnik za plesanje, glazbena hodočašća i noćna blagovanja. Baza joj je u Šibeniku gdje je 2017. godine skupina ljudi željnih plesa i dobre zabave odlučila napraviti virtualno okupljalište istomišljenika, a potom uz biranu melodičnu elektroničku glazbu počela organizirati i druženje po klubovima i drugim prostorima poput amfiteatra The Cave, u Tunelu, kluba Azimut itd.

 

RatCat residenti su šibenski DJ-i Lawrence Klein, Bakula i Beepolar iz Komiže, a prostor u kojima trenutačno djeluju je Tunel, klub uređen u podzemlju nekadašnje pomorske vojne baze na poluotoku Mandalina.

 

Od sredine 2018. godine RatCat je registrirana udruga sa sjedištem u Šibeniku.

 

Krajem 2018. godine RatCat je osvojio pet nagrada Ambasador koje se dodjeljuju najboljima na sceni elektroničke glazbe u Hrvatskoj i regiji. RatCat je proglašen kolektivom godine, The Cave konceptom godine, Opposite program najboljom novom klupskom večeri u Hrvatskoj, a domaćin te večeri Lawrence Klein uvršten među tri najbolja DJ-a u državi.

 

Također, udruga RatCat proglašena je najboljom hrvatskom udrugom.

 

OIB Udruge RatCat: 94264326550Kontakt: info@ratcat.hr

 

www.ratcat.hr (under construction)